zaterdag 8 maart 2008

Kreeftenbisque gevuld met kreeft


Benodigde ingredienten:
Kreeft, tomaten, garnalen, witte wijn

Pate van foie gras met salade en balsamicojus


Kalfshaas met gebakken wiltof


Benodigde ingredienten:
Kalfshaas, bouillon, voor de jus, witlof en een beetje rietsuiker

Groenteschotel


Benodigde ingredienten:
Courgette, uien, aubergine, paprika, aardappelen, tomaten, div. kruiden, knoflook.

Saltimbocca


Benodigde ingredienten:
Kalfsvlees (platgeslagen), parmaham en mozzarella, eventueel salie

Gebakken varkenshaas met roquefortsaus


Benodigde ingredienten:
Varkenshaas, roquefort, room, peper, zout (iets om te saus te binden, bijv. aardappelzetmeel of rous)

Gebraden rosbief met knoflookjus


Benodigde ingredienten:
Rosbief, bouillon (voor de knoflookjus), 4-5 teentjes knoflook, rucculoa, pijnboompitten, olifolie, peper en zout.

Gebakken kalfszwezerik


Benodigde ingredienten:
Kalfszwezerik, bouillon voor de jus en bloem om de zwezerik te paneren en krokant te bakken.