Benodigde ingrediënten:
Platgeslagen kalfsvlees, wittewijn, citroensap, bouillon, room, aardappelen, knoflook, spinazie, zongedroogde tomaten, rode peper peper en zout.
Bak de aardappelen met wat knoflook en laat dit doorgaren in de oven totdat de aardappelen gaar zijn. Breng de aardappelen op smaak met wat peper en zout.
Bak de spinazie met wat zout in olijfolie. Snijd wat knoflook en rode peper en zet dit aan in een beetje olijfolie. Meng de gebakken spinazie met de gebakken knoflook en rode peper en meng dit met de fijngehakte zongedroogde tomaten. De spinazie kun je warm en lauw opdienen.
Bak het vlees om en om bruin. Haal het vlees uit de pan (je laat het even doorgaren in de oven) en voeg een scheut witte wijn, citroensap, room en bouillon toe en laat het geheel een paar minuten inkoken. Breng de saus eventueel nog wat op smaak met wat zout en peper.