zaterdag 3 november 2007

Pasta gevuld met paddestoelen en eendenborst

Benodigde ingrediƫnten:
Pasta, paddestoelen (bijv. Cantharellen en Pied de Mouton), 1 eendenborst, knoflook, peper, zout en bouillon.

Maak pasta vellen en steek hier rondjes uit (gebruik hiervoor een steekring of een groot glas).

De paddestoelen hak je in kleine stukjes en zet je in een beetje olijfolie en knoflook aan in een koekenpan. De eendeborst bak je rondom bruin, maar zo dat het vlees van binnen nog rood is.

De pasta rondjes vul je met de paddestoelen en een plakje eendenborst. Vouw de pasta rondjes dicht. Laat de gevulde pasta een paar uur drogen.

Neem een pan met kokend water, met wat olijfolie en zout en kook de gevulde pasta gaar. Serveer de pasta rondjes met wat ingekookte bouillon. Laat wat ganzenlever meekoken in de bouillon voor wat extra smaak.