dinsdag 2 oktober 2007

Spaghetti peper, knoflook en tomaat (bijgerecht)

Benodigde ingrediƫnten:
5-6 tenen knoflook, 2 rode pepers, spaghetti, gepelde tomaten (4-5 stuks), peper, zout en parmagiano

Hak de rode peper in kleine stukjes. Plet de knoflook met de zijkant van een groot mes en hak en vervolgens in kleine stukjes. Neem een koekenpan en gooi hier wat olijfolie in en verhit dit op hoog vuur. Gooi de gehakte knoflook en peper in de pan. Na 1-2 minuten voeg je de gepelde toe. Laat het geheel aan de kook komen en roer het geheel regelmatig om, zodat het 1 gelijke massa wordt. Hierna voeg je de gekookte en aangemaakte (zout, peper en olijfolie) spaghetti toe en zorgt ervoor dat alles mooi gemengd wordt. Dit alles zet je op een laag vuur. Je kunt dit gerecht met of zonder paramsan serveren.