Benodigde ingrediƫnten:
1 kilo verse spinazie (mag ook wilde zijn), bak(je) assortiment paddenstoelen, knoflook, peper, zout en olijfolie.
Snijdt de paddenstoelen in stukken (niet te fijn), hak een teentje knoflook mee. Bak de paddenstoelen samen met de knoflook in een klein beetje olijfolie op een hoog vuur.
Pak vervolgens een wok en bak de spinazie hierin, ook met een klein beetje olie en op hoog vuur. Zorg ervoor dat de spinazie zandvrij is. Dus eventueel goed wassen en droog draaien. Bak de spinazie totdat deze gaar is. Dit gaat vrij snel en zie je gemakkelijk doordat de spinazie slinkt en zacht wordt. Vergeet niet wat peper en zout over de spinazie te malen. Serveer de spinazie nadat je deze gemengd hebt met de separaat gebakken paddenstoelen. Lekker als bijgerechtje.
1 kilo verse spinazie (mag ook wilde zijn), bak(je) assortiment paddenstoelen, knoflook, peper, zout en olijfolie.
Snijdt de paddenstoelen in stukken (niet te fijn), hak een teentje knoflook mee. Bak de paddenstoelen samen met de knoflook in een klein beetje olijfolie op een hoog vuur.
Pak vervolgens een wok en bak de spinazie hierin, ook met een klein beetje olie en op hoog vuur. Zorg ervoor dat de spinazie zandvrij is. Dus eventueel goed wassen en droog draaien. Bak de spinazie totdat deze gaar is. Dit gaat vrij snel en zie je gemakkelijk doordat de spinazie slinkt en zacht wordt. Vergeet niet wat peper en zout over de spinazie te malen. Serveer de spinazie nadat je deze gemengd hebt met de separaat gebakken paddenstoelen. Lekker als bijgerechtje.