Benodigde ingrediƫnten:
4 nestjes tagliatelle (o.b.v. ei), truffel, truffelolie, roomboter, peterselie, peper en zout.
Kook de pasta in water totdat deze gaar is (let op niet te gaar). Neem een mengkom. Doe hierin een eetlepel roomboter, en gehakte peterselie. Schaaf de truffel in dunne plakjes. Doe een deel (iets minder dan de helft) in de megkom. Als de pasta gaar is, giet je deze af en doe je deze in de mengkom. Meng de pasta met de inhoud van de mengkom, voeg een theelepel truffelolie toe en maal wat peper en zout erover en meng alles totdat de boter gesmolten is. Doe de pasta op een bord en strooi de rest van de truffel erover. Maak de pasta eventueel af met een beetje vers geraspte parmasan.
4 nestjes tagliatelle (o.b.v. ei), truffel, truffelolie, roomboter, peterselie, peper en zout.
Kook de pasta in water totdat deze gaar is (let op niet te gaar). Neem een mengkom. Doe hierin een eetlepel roomboter, en gehakte peterselie. Schaaf de truffel in dunne plakjes. Doe een deel (iets minder dan de helft) in de megkom. Als de pasta gaar is, giet je deze af en doe je deze in de mengkom. Meng de pasta met de inhoud van de mengkom, voeg een theelepel truffelolie toe en maal wat peper en zout erover en meng alles totdat de boter gesmolten is. Doe de pasta op een bord en strooi de rest van de truffel erover. Maak de pasta eventueel af met een beetje vers geraspte parmasan.