Benodigde ingrediënten:
Romané sla, tomaten, eieren, ansjovis, parmagiano, gerookte kip, azijn, olie, worschistersauce, mosterd, honing peper en zout.
Dressing: Doe een paar ansjovisfilets in de keukenmachine, voeg een eetlepel mosterd en honing toe. Voeg een scheut azijn, worschistersauce toe en een eidooier. Sluit de keukenmachine en mix het geheel. Na 10 seconden voeg je langzaam olie toe terwijl de machine draait. Voeg net zoveel olie toe totdat er de dressing een mooie en gebonden structuur heeft. Dan zet je de keukenmachine uit en is je dressing klaar. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak.
Maak de sla aan met de dressing, let op dat je niet teveel dressing gebruikt. Schik het geheel op een bord. Leg een paar ansjovisfilets over de salade. Voeg een paar plakjes tomaat toe en wat dun gesneden gerookte kipfilet. Voeg ook wat dun gesneden reepjes parmagiano toe. Maak de salade af met een semi zacht gekookt eitje.